Et godt stykke arbejde.

Traktorer fra CLAAS.

Østrig

Værdien af det man skaber. At arbejde med og i naturen.

Peter Unterweger (37) er landmand med liv og sjæl. Gården, som han driver i dag, har altid været hans hjem. Her er han vokset op, og selv om han som ung af og til drømte om at lave noget andet end at arbejde på gården syv dage om ugen, er han helt afklaret i dag: „Jeg befinder mig allerbedst i naturen, det er den skønneste arbejdsplads.“

 Et godt stykke arbejde.

Traktorer fra CLAAS.

Thailand

Risdyrkning i Thailand: Når en traktor ændrer livet.

Aroon Thala-in er 58 år og risbonde langt ind i sjælen. Han har tre marker i den lille thailandske landsby Non Lam i provinsen Khon Kaen i den nordøstlige del af Thailand – i alt 37 rai (5,92 ha), som han dyrker sammen med sin 25-årige søn. For thailandske forhold er det temmelig meget. Det gennemsnitlige areal, som en landmand dyrker i denne region, er på omkring en hektar.

 Et godt stykke arbejde.

Traktorer fra CLAAS.

Australien

30.000 hektar, 100.000 stykker kvæg – en af de 10 største bedrifter i Australien.

Ceres Agriculture er blandt de 10 største forædlingsbedrifter i Australien. Den australske virksomhed sælger op til 2.000 stykker kvæg om ugen, der er gennemgående 30.000 stykker kvæg på markerne, den årlige produktion ligger på ca. 100.000 stykker slagtekvæg. "Så vidt jeg ved", siger Mark Mason, medstifter af og direktør i Ceres Agriculture, " er vi de første, der kombinerer dyr på græsning med supplerende foder i dette omfang." Dermed hører bedriften til blandt landets største bedrifter med opfedningskvæg og er formentlig den største græsningsbaserede bedrift med opfedningskvæg i Australien.

 Flere gode historier.
Gode billeder.

For at downloade et billede skal du højreklikke på den ønskede opløsning og derefter vælge "Gem filen som".

Dit gode stykke arbejde

Er din historie den næste?
Deltag nu.

Et godt stykke arbejde. Traktorer fra CLAAS. I denne kampagne præsenterer vi landmænd og maskinstationsejere fra mange forskellige lande, deres bedrifter og virksomheder og det gode stykke arbejde, de udfører hver eneste dag. Vi vil også rigtigt gerne præsentere dig og din bedrift. Hvis du har lyst til at være en del af denne historie, kan du tilmelde dig nu.


Skriv til os, hvad et godt stykke arbejde betyder for dig, og send os nogle billeder af dig, din bedrift og de marker, som du gerne vil deltage med.


Dit gode stykke arbejde, din bedrift, din historie. Deltag nu.
Rigtigt gode traktorer

100 % traktor. 100 % CLAAS.

CLAAS har på rekordtid etableret sig som en betydningsfuld traktorproducent i Europa. Programmet omfatter modeller fra 47 til 530 hk.

 

Få flere informationer om de enkelte modeller og deres konstante udvikling frem til den nuværende generation i stamtræet.

 

Du kan få et blik bag kulisserne i CLAAS traktorproduktionen i vores webspecial tractors-making-of.claas.com eller iPad appen af samme navn.2011 – 2017
2007 – 2010
2003 – 2006