Igazán jó munka

Traktorok a CLAAS-tól

Thaiföld

Rizstermesztés Thaiföldön: amikor egy traktor megváltoztatja az életet.

Aroon Thala-in 58 éves, és mély, belső meggyőződéstől hajtva lett rizstermesztő. Három földje van az észak-thaiföldi Khon Kaen tartományban fekvő Non Lam faluban – összesen 37 rai (5,92 hektár) földet művel 25 éves fiával közösen. Thaiföldön ez már soknak számít. Az átlagos földméret, melyet egy gazdálkodó ebben a régióban művel, nagyjából egy hektár körüli.

 Igazán jó munka

Traktorok a CLAAS-tól

Ausztrália

30 000 hektár, 100 000 szarvasmarha – Ausztrália top tíz vállalatainak egyike.

A Ceres Agriculture Ausztrália top tíz feldolgozóüzeme közé tartozik. Az ausztrál vállalkozás hetente 2000 szarvasmarhát ad el, egyidejűleg általában 30 000 szarvasmarhát látnak el, éves termelésük körülbelül 100 000 vágóállat. „Amennyire én tudom,“ mondja Mark Mason, a Ceres Agriculture egyik alapítója és ügyvezető igazgatója „mi vagyunk az elsők, akik ilyen méretekben kombinálják a legeltetést az istálló nélküli, karámos hizlalással.“ Ezzel a gazdaság az ország legnagyobb szarvasmarhatelepei közé tartozik, és valószínűleg Ausztrália legnagyobb, legeltetésre alapozott szarvasmarhatartó cége

 Igazán jó munka

Traktorok a CLAAS-tól

Magyarország

Újoncból szójaszakértő.

Bártfai Árpád és apósa, Galló László a Duna-parti településen, Mohácson közel 1200 hektár nagy részén szóját termeszt. A kilencvenes években, a szövetkezetek privatizációjának idején, Galló László és társa kihasználta az alkalmat, magángazdaságuk most húsz alkalmazottat foglalkoztat. A szója mellett többek között búzát, repcét és napraforgót termeszt a tulajdonos és veje. A családi vállalkozás több lábon áll, a növénytermesztés mellett birkát tenyésztenek, évente 300-500 bárányt adnak el Olaszországba és Törökországba.

 További igazán  jó történetek.
Igazán jó képek.

A kép letöltéséhez kattintson jobb egérgombbal a kívánt felbontásra, és válassza a „mentés másként” lehetőséget.

Az Ön igazán jó munkája

Az Ön története lesz a következő?
Tartson velünk!

Igazán jó munka. Traktorok a CLAAS-tól. A kampány keretében gazdálkodókat és bérvállalkozókat, gazdaságukat, az igazán jól végzett, mindennapi munkájukat mutatjuk be különböző országokban. Szívesen elmeséljük az Ön történetét is. Ha része szeretne lenni ennek a történetnek, pályázzon!


Írja meg nekünk, mit jelent Önnek az igazán jól végzett munka. A pályázathoz küldjön képeket magáról, gazdaságáról és területeiről is.


Az Ön igazán jó munkája, az Ön gazdasága, az Ön története. Tartson velünk!
Igazán jó traktorok.

100% traktor. 100% CLAAS.

A CLAAS igen rövid idő alatt vált Európa-szerte az egyik legjelentősebb traktorgyártóvá. Kínálatában 47-530 lóerőig különböző modellek érhetők el.

 

Ismerje meg jobban az egyes modellek "családfáját" és folyamatos fejlődésüket egészen az aktuális típusokig.

 

Bepillanthatnak a CLAAS traktorgyártásának kulisszái mögé a tractors-making-of.claas.com oldalon vagy az azonos nevű iPad applikációval.2011 – 2017
2007 – 2010
2003 – 2006