Werkelijk goed werk.

Tractoren van CLAAS.

Oostenrijk

De waarde vande schepping. Met en in de natuur werken.

Peter Unterweger (37) is met hart en ziel boer. De boerderij, die hij nu leidt, was al altijd zijn ouderlijk tehuis. Hier is hij opgegroeid, en ook als hij zich als tiener vaak heeft voorgesteld, iets ander te doen dan van maandag tot zondag op de boerderij te werken, des te overtuigender is hij tegenwoordig: „Ik ben het liefste in de natuur, dat is de mooiste werkomgeving."

 Werkelijk goed werk.

Tractoren van CLAAS.

Thailand

Rijstteelt in Thailand: wanneer een tractor het leven verandert.

Aroon Thala-in is 58 jaar  oud en rijstteler uit diepe innerlijke overtuiging. Hij bezet drie velden in het kleine Thaise dorp Non Lam in de provincie Khon Kaen in het noordoosten van Thailand – in totaal 37 rai (5,92 ha), die hij samen met zijn 25-jarige zoon bewerkt. Voor de Thaise normen is dat tamelijk veel. De gemiddelde oppervlakte, die een boer in deze regio bewerkt is ongeveer een hectare.

 Werkelijk goed werk.

Tractoren van CLAAS.

Australië

30.000 hectare, 100.000 runderen – een van de top-tien bedrijven in Australië

Ceres Agriculture behoort tot de top tien van de verdelingsbedrijven in Australië. Tot 2.000 stuks vee verkoopt het Australische bedrijf per week, 30.000 runderen bevinden zich permanent op de percelen en de jaarlijkse productie ligt bij 100.000 stuks slachtvee. „Voor zover ik weet", zegt Mark Mason, mede-oprichter en CEO van Ceres Agriculture, „zijn wij de eerste , die op deze schaal weidehouderij met bijvoedering combineren." Daarmee behoort het bedrijf tot de grootste mestvee bedrijven in het land en is waarschijnlijk het grootste op weide gebaseerde mestveebedrijf in Australië.

 Meer echt goede verhalen.
Echt goede foto’s.

Om een foto te downloaden klikt met de rechter muistoets op de gewenste afbeelding en kiest u “Object opslaan onder”.

Hun werkelijk goede werk

Is uw verhaal het volgende?
Nu beleven.

Werkelijk goed werk. Tractoren van CLAAS. Als onderdeel van deze campagne laten wij kennis maken met boeren en loonwerkers uit verschillende landen, hun bedrijven en het echte goede werk, wat zij dagelijks uitvoeren. Graag willen wij ook u en uw bedrijf hier presenteren. Als u deel wilt uitmaken van dit grote verhaal, kunt u zich hier inschrijven.


Schrijf ons, wat voor u goed werk betekent en stuur ons foto's van uzelf, uw bedrijf en de landerijen, waarmee u zich wilt inschrijven.


Uw werkelijk goede werk, uw bedrijf, uw verhaal. Doe nu mee.
De juiste tractoren

100% tractor. 100% CLAAS.

CLAAS heeft zich in korte tijd binnen Europa ontwikkeld tot een belangrijke fabrikant van tractoren. Met keuze uit modellen van 47 tot 530 pk .

 

Ontdek in de stamboom meer over elk model en hun consequente verder ontwikkeling tot de huidige generatie.

 

U kunt een blik werpen achter de schermen van de CLAAS tractorproductie in de webspecial tractors-making-of.claas.com of met de gelijknamige iPad App.2011 – 2017
2007 – 2010
2003 – 2006