Nieuwsbrief aanmelding

Meld u nu aan en blijf op de hoogte van meer verhalen

Wenst u geïnformeerd te worden over nieuwe verhalen "Werkelijk goed werk"in onze webspecial? Ervaar meer over landbouwers en hun werk in de verschillende landen. Meld u zich nu aan voor de Newsletter.

 

Voer hier uw persoonlijke gegevens in:


 
 
 
 
 
 

De met * gekenmerkte velden zijn verplichte velden.

Opmerkingen over gegevensbescherming (Newsletter)

Wij hechten veel waarde aan vertrouwelijkheid en integriteit van uw persoonlijke informatie. Wij zullen dan ook zorgvuldig met uw informatie omgaan en deze gebruiken volgens de wettelijke bepalingen voor gegevensbescherming en vooral niet zonder uw toestemming aan derden doorgeven.


Wij verzamelen, verwerken en gebruiken de persoonlijke informatie die ons heeft verstrekt alleen met het doel deze Newsletter te verzenden.


Toestemming voor de verwerking van de gegevens voor andere doeleinden

Wanneer het op prijs stelt optimaal geïnformeerd te blijven, ook na afwikkeling van de aanvraag, is het noodzakelijk, dat u hieronder uw toestemming verleent voor verder gebruik van uw persoonlijke gegevens ( s.v.p. aankruisen wat van toepassing is):

 
 

Opzegrecht (Newsletter)

U kunt zich op elk moment weer afmelden voor de Newsletter. Klik eenvoudig op de link "Uitschrijven", die in elke uitgave beschikbaar is.

Spam bescherming

Foto op nieuw laden