Treabă excelentă –

Tractoarele CLAAS.

Treabă excelentă

Din pasiune pentru agricultură.

Pentru a face o treabă excelentă trebuie să fii motivat și să ai utilajele potrivite. CLAAS sprijină fermierii din întreaga lume pentru a se asigura că rezultatul muncii lor va fi la înălțime.

Mii de fermieri și contractori de pe întreg mapamondul lucrează neîncetat cu multă dăruire, lucru adesea considerat ca fiind ceva normal. Aceștia se confruntă cu multe provocări, care diferă foarte mult de la o țară la altă. Fie că vorbim de Aron-Thala-in din Thailanda, care cultivă orez pe o suprafață de aproximativ șase hectare, Mark Mason din Australia care crește animale pe o suprafață de 30.000 de hectare sau Tormod Eitrheim care se trezește la ora 3:00 dimineața pentru a curăța drumurile din orașul său natal Hemsedal din Norvegia, toți au un lucru în comun: întreprind această activitate deoarece le place foarte mult și nu își imaginează că pot face altceva. Știți foarte bine că lucrul în cadrul unei ferme nu se bucură întotdeauna de statutul pe care îl merită. Dar atunci când semănați semințe și vedeți cum pământul rodește, și puteți culege la propriu roadele muncii dumneavoastră, fără îndoială că munca dumneavoastră are tot sensul din lume: asigurați hrana oamenilor și le umpleți în fiecare zi farfuriile cu mâncare.

Mai mult ca niciodată, fermierii din ziua de astăzi sunt niște antreprenori, confruntându-se din ce în ce mai mult cu treburi administrative, financiare, personale și de marketing. De asemenea, aceștia trebuie să țină pasul cu schimbările rapide care au loc în societatea contemporană. Digitalizarea, de exemplu, nu se oprește la agricultură. Pentru a face față tuturor acestor provocări, antreprenorii din agricultură au nevoie de parteneri puternici. Un rol important îl joacă și tehnologia modernă. Utilaje și soluții digitale care îi ajută pe fermieri să facă o treabă excelentă. Capacitatea de a dezvolta, furniza și optimiza aceste utilaje în colaborare cu fermierii ne umple de bucurie și satisfacție. Deoarece suntem parte a ceea ce în opinia noastră reprezintă cel mai important sector economic din lume.

Și noi vrem să facem o treabă excelentă și să fim evaluați de cei care se pricep cel mai bine: cultivatorul de orez din Thailanda, crescătorul de animale din Australia, cultivatorul de măsline din Spania și contractorul din Norvegia, reprezentanți ai fermierilor și contractorilor din întreaga lume.


A face o treabă excelentă înseamnă mai mult decât a-ți face treaba în fiecare zi. Pentru a atinge excelența, aceasta trebuie să constituie munca ta de-o viață.

Treabă excelentă.

Tractoarele CLAAS.

Austria

Valoarea de a crea. Lucrul cu și în natură.

Peter Unterweger (37 de ani) este un fermier adevărat. Ferma pe care o gestionează acum a fost dintotdeauna casa lui. A crescut aici și chiar dacă atunci când era tânăr se gândea uneori să facă altceva decât să lucreze la fermă de luni până duminică, acum este complet convins: „Iubesc să fiu în natură, e cel mai bun loc de muncă.”

 Treabă excelentă –

Tractoarele CLAAS.

Tailanda

Cultivarea orezului în Tailanda: cum îți poate schimba viața un tractor.

Aroon Thala-in are 58 de ani și cultivă orez dintr-o convingere interioară profundă. Deține trei câmpuri de orez în sătucul Non Lam din provincia Khon Kaen, nord-estul Tailandei – 37 rai (5,92 ha) în total, pe care le lucrează împreună cu fiul său de 25 de ani. După standardele din Tailanda, este o suprafață mare. Suprafața medie a unei ferme din regiunea în care locuiește Aroon este de circa 1 ha.

 Treabă excelentă –

Tractoarele CLAAS.

Australia

30.000 ha, 100.000 de vite – una dintre cele mai mari zece ferme din Australia.

Ceres Agriculture este una din cele mai mari zece companii de finisare a îngrășării vitelor din Australia. Această companie australiană vinde până la 2.000 de vite pe săptămână, deține în prezent 30.000 de vite în cadrul fermelor sale, iar producția anuală este de circa 100.000 de carcase. „Din câte știu eu”, afirmă Mark Mason, co-fondator și director executiv al Ceres Agriculture, „suntem primii care am adus hrănirea suplimentară a vitelor în padocuri la o asemenea scară”. Acest lucru o face una dintre cele mai mari companii de finisare a îngrășării vitelor din țară și probabil cea mai mare companie de finisare a îngrășării vitelor cu nutrețuri din Australia.

 Mai multe povești extraordinare.
Imagini excelente.

Pentru a descărca o imagine, vă rugăm să apăsaţi click dreapta și să selectați rezoluția dorită, apoi alegeți opțiunea „Salvează imaginea ca”.

Treabă excelentă.

Următoarea poveste va fi a dumneavoastră?
Alăturați-vă astăzi!

Treabă excelentă. Tractoarele CLAAS. Pe parcursul acestei campanii, vom cunoște fermieri si antreprenori din diferite țări, le vom vedea fermele și admira munca excelentă pe care o fac zi de zi. Ne-ar face plăcere ca dumneavoastră și ferma dumneavoastră să apăreți în această campanie. Dacă doriţi să luaţi parte la campanie, puteţi aplica acum.


Scrieți-ne și descrieți ce înseamnă pentru dumneavoastră treaba excelentă și trimiteți-ne poze cu dumneavoastră, ferma dumneavoastră și țara pe care ați dori să o prezentăm în campanie.


Treaba excelentă, ferma dumneavoastră, povestea dumneavoastră. Alăturați-vă astăzi!
Tractoare excelente

100% tractor. 100% CLAAS.

CLAAS s-a consacrat într-un timp foarte scurt ca unul dintre cei mai importanți producători de tractoare din Europa, oferind o selecție de modele cu puteri de la 47 CP la 530 CP.

 

Faceți click pe arborele genealogic pentru a afla mai multe despre modelele individuale și dezvoltarea lor continuă până la generația actuală.

 

Aruncați o privire în culisele fabricării tractoarelor CLAAS. Accesați webspecial-ul tractors-making-of.claas.com sau aplicația cu același nume pentru iPad.2011 – 2017
2007 – 2010
2003 – 2006