Treabă excelentă –

Tractoarele CLAAS.

Austria

Valoarea de a crea. Lucrul cu și în natură.

Peter Unterweger (37 de ani) este un fermier adevărat. Ferma pe care o gestionează acum a fost dintotdeauna casa lui. A crescut aici și chiar dacă atunci când era tânăr se gândea uneori să facă altceva decât să lucreze la fermă de luni până duminică, acum este complet convins: „Iubesc să fiu în natură, e cel mai bun loc de muncă.”

 Treabă excelentă –

Tractoarele CLAAS.

Tailanda

Cultivarea orezului în Tailanda: cum îți poate schimba viața un tractor.

Aroon Thala-in are 58 de ani și cultivă orez dintr-o convingere interioară profundă. Deține trei câmpuri de orez în sătucul Non Lam din provincia Khon Kaen, nord-estul Tailandei – 37 rai (5,92 ha) în total, pe care le lucrează împreună cu fiul său de 25 de ani. După standardele din Tailanda, este o suprafață mare. Suprafața medie a unei ferme din regiunea în care locuiește Aroon este de circa 1 ha.

 Treabă excelentă –

Tractoarele CLAAS.

Australia

30.000 ha, 100.000 de vite – una dintre cele mai mari zece ferme din Australia.

Ceres Agriculture este una din cele mai mari zece companii de finisare a îngrășării vitelor din Australia. Această companie australiană vinde până la 2.000 de vite pe săptămână, deține în prezent 30.000 de vite în cadrul fermelor sale, iar producția anuală este de circa 100.000 de carcase. „Din câte știu eu”, afirmă Mark Mason, co-fondator și director executiv al Ceres Agriculture, „suntem primii care am adus hrănirea suplimentară a vitelor în padocuri la o asemenea scară”. Acest lucru o face una dintre cele mai mari companii de finisare a îngrășării vitelor din țară și probabil cea mai mare companie de finisare a îngrășării vitelor cu nutrețuri din Australia.

 Mai multe povești extraordinare.
Imagini excelente.

Pentru a descărca o imagine, vă rugăm să apăsaţi click dreapta și să selectați rezoluția dorită, apoi alegeți opțiunea „Salvează imaginea ca”.

Treabă excelentă.

Următoarea poveste va fi a dumneavoastră?
Alăturați-vă astăzi!

Treabă excelentă. Tractoarele CLAAS. Pe parcursul acestei campanii, vom cunoște fermieri si antreprenori din diferite țări, le vom vedea fermele și admira munca excelentă pe care o fac zi de zi. Ne-ar face plăcere ca dumneavoastră și ferma dumneavoastră să apăreți în această campanie. Dacă doriţi să luaţi parte la campanie, puteţi aplica acum.


Scrieți-ne și descrieți ce înseamnă pentru dumneavoastră treaba excelentă și trimiteți-ne poze cu dumneavoastră, ferma dumneavoastră și țara pe care ați dori să o prezentăm în campanie.


Treaba excelentă, ferma dumneavoastră, povestea dumneavoastră. Alăturați-vă astăzi!
Tractoare excelente

100% tractor. 100% CLAAS.

CLAAS s-a consacrat într-un timp foarte scurt ca unul dintre cei mai importanți producători de tractoare din Europa, oferind o selecție de modele cu puteri de la 47 CP la 530 CP.

 

Faceți click pe arborele genealogic pentru a afla mai multe despre modelele individuale și dezvoltarea lor continuă până la generația actuală.

 

Aruncați o privire în culisele fabricării tractoarelor CLAAS. Accesați webspecial-ul tractors-making-of.claas.com sau aplicația cu același nume pentru iPad.2011 – 2017
2007 – 2010
2003 – 2006