Vrijgave voor druk

Verantwoordelijke onderneming volgens §5 van de telemediawet (TMG):

 

CLAAS KGaA mbH

Münsterstr. 33

33428 Harsewinkel

 

Telefoon: 0316- 369 111

E-mail: infoclaas@claas.com

 

 

CLAAS Kommanditgesellschaft auf Aktien mbH

 

Handelsregister:

Amtsgericht Gütersloh HRB Nr. 3027

 

Persoonlijk aansprakelijke vennoot:

Helmut Claas GmbH

 

Handelsregister:

Amtsgericht Gütersloh HRB Nr. 2980

 

Concern leiding:

Thomas Böck (CEO)*

Hans Lampert*

Jan-Hendrik Mohr*

Christian Radons*

*CEO's van de Helmut Claas GmbH

 

Voorzitter raad van bestuur:

Cathrina Claas-Mühlhäuser

 

Voorzitter aandeelhouderscommissie:

Cathrina Claas-Mühlhäuser

 

BTW. Nr.:

DE 160 410 788

 

 

 

Gebruiksvoorwaarden voor het Internet-aanbod van de CLAAS KGaA mbH

Alle rechten voor de gebruikte teksten, foto’s, logo’s, animaties, video’s, geluiden, grafieken op de internetsites zijn voorbehouden aan CLAAS KgaA. Genoemde items mogen niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd of verspreid. Tenzij anders aangegeven zijn de CLAAS logo’s, typeplaatjes, merknamen, lettertypes en emblemen beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming van de CLAAS KGaA mbH niet worden gebruikt voor advertentiedoeleinden, noch voor openbare publicatie van de hier beschikbaar gestelde informatie.

 

De CLAAS websites worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De juistheid, precisie en foutloosheid van de op de CLAAS websites aangeboden informatie zijn onder voorbehoud. CLAAS is niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte schade die als gevolg van het gebruik door deze website kan ontstaan.

 

Mochten er op de site van CLAAS links naar andere sites worden weergegeven, dan dienen die uitsluitend voor de gebruiksvriendelijkheid. CLAAS neemt geen verantwoording voor de inhoud van de gelinkte sites. CLAAS neemt ook geen stelling op aangeboden informatie van de gelinkte sites. Het gebruik van die informatie is uitsluitend voor risico van de gebruiker.

 

Door het gebruik van de site ontstaat geen contractuele of andere relatie tussen CLAAS KgaA en de gebruiker. Veranderingen van de CLAAS internetsites betreffende inhoud of vorm en de instelling van het bedrijf blijft ten allen tijde voorbehouden.

 

Voor betere leesbaarheid wordt op de CLAAS internetsite alleen de manlijke spraakvorm gebruikt. Deze heeft eveneens betrekking op personen van beide geslachten.