Cadru juridic

Companie care respectă art. 5 din legea germană privind telecomunicațiile

 

CLAAS KGaA mbH

Str. Münster Nr. 33

33428 Harsewinkel

 

Număr de telefon: +49 (0)52 47-12 0

E-mail: infoclaas@claas.com

 

 

CLAAS Kommanditgesellschaft auf Aktien mbH

 

Registrul Comerţului:

Judecătoria Gütersloch HRB Nr. 3027

 

Partener general:

Helmut Claas GmbH

 

Registrul Comerţului:

Judecătoria Gütersloh HRB Nr. 2980

 

Conducerea companiei:

Thomas Böck (CEO)*

Hans Lampert*

Jan-Hendrik Mohr*

Christian Radons*

*Director Executiv al Helmut Claas GmbH

 

Preşedintă a Consiliului de Supraveghere:

Cathrina Claas-Mühlhäuser

 

Preşedinte al comitetului de acţionari:

Cathrina Claas-Mühlhäuser

 

CIF:

DE 160 410 788

 

 

 

Condiţii de utilizare pentru site-ul CLAAS KGaA mbH

Toate drepturile asupra textelor, pozelor, antetelor, animațiilor, materialelor video, graficelor utilizate, precum și așezarea acestora pe paginile de internet ale site-ului nostru sunt rezervate firmei CLAAS KGaA mbH. Aceasta se supun protecției drepturilor de autor sau altor drepturi de protecție și nu trebuie să fie utilizate în scopuri comerciale, să fie copiate, distribuite sau modificate de către terți. În măsura în care nu se menţionează altfel, antetele, plăcuţele tipologice, denumirile mărcilor şi fonturile, precum şi emblemele folosite sunt mărci înregistrate şi nu pot fi folosite în scopuri publicitare sau pentru distribuirea publică a informaţiilor prezentare aici, fără aprobarea scrisă a CLAAS KGaA mbH.

 

Site-ul CLAAS a fost creat cu cea mai grijă posibilă. CLAAS nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru corectitudinea, exactitatea și acuratețea informațiilor furnizate de alte pagini de internet. Mai mult, CLAAS nu este responsabilă pentru eventualele daune cauzate direct sau indirect de utilizarea paginilor site-ului.

 

Dacă pe site-ul de internet al CLAAS se găsesc link-uri către alți ofertanți, aceast fapt servește doar confortului utilizatorului. Nu ne asumăm în niciun fel responsabilitatea pentru conținutul acestor pagini. Link-urile către terți nu reprezintă o referință sau o aprobare a acestor pagini sau a performanțelor și informațiilor oferite de aceştia. Utilizarea link-urilor reprezintă în totalitate responsabilitatea utilizatorului.

 

Utilizarea paginilor nu creează în niciun fel o relație contractuală sau de alt tip între CLAAS KGaA mbH și utilizator. CLAAS îşi rezervă dreptul de a efectua în orice moment modificări asupra paginilor de internet cu privire la conținutul sau formatul acestora, precum și la reglarea funcționării acestora.

 

Pentru a îmbunătăți lizibilitatea, pagina de internet CLAAS folosește forma masculină. Cu toate acestea, referirile includ persoane de ambele sexe.