Abonare newsletter

Abonaţi-vă acum pentru a fi la curent cu cele mai noi informații

Doriţi să fiţi informat despre cele mai recente poveşti din campania „Treabă excelentă” pe pagina noastră web special? Aflaţi mai multe informații despre fermierii din diverse țări şi munca lor. Abonaţi-vă acum la newsletter.

 

Vă rugăm să introduceţi datele dumneavoastră cu caracter personal:


 
 
 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Informații privind protecţia datelor (newsletter)

Ne angajăm să păstrăm confidenţialitatea şi integritatea datelor dumneavoastră cu caracter personal. De aceea, vom prelucra şi utiliza datele dumneavoastră cu atenţie, în conformitate cu prevederile legii privind protecţia datelor cu caracter personal şi, mai ales, nu vom divulga aceste date unor terţi fără a obţine acordul dumneavoastră prealabil.


Colectăm, prelucrăm şi utilizăm doar datele dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le-aţi furnizat pentru a vă trimite acest newsletter.


Consimţământ pentru prelucrarea datelor în alte scopuri

Dacă doriţi să beneficiaţi permanent de un nivel crescut de asistenţă după ce procesăm solicitarea dumneavoastră, trebuie să vă daţi acordul pentru a putea utiliza datele cu caracter personal şi în alte scopuri (vă rugăm bifaţi oricare dintre următoarele situaţii care se aplică în cazul dumneavoastră):

 
 

Dreptul de anulare (newsletter)

Puteţi anula abonarea dumneavoastră în orice moment, direct din newsletter. Apăsați click pe link-ul de „Dezabonare” din fiecare ediţie a newsletter-ului.

Protecţie spam

Reîncărcare imagine